Wimpers verven

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heb je van nature geen weelderige wimpers? Of heb je geen zin meer om elke dag met je mascara aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers langer én voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wimpers ook een uitkomst voor mensen met lichte wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien kun je voor deze behandeling in onze beauty boutique terecht en sta je vaak binnen dertig minuten al buiten met mooie, donkere wimpers  en een sprekende oogopslag.

Goed om te weten

Om je huid te beschermen wordt er vaseline op het gebied rondom de wimpers aangebracht.  Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wimpers. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, uitgelopen mascara en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wimpers je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?