Wenkbrauwen verven

Het verven van je wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heb je van nature geen volle wenkbrauwen? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wenkbrauwen voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauwhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien kun je voor deze behandeling bij ons in de beautysalon terecht en sta je vaak binnen dertig minuten al buiten met mooie, donkere wimpers en wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

Wat kun je verwachten van het verven van je wenkbrauwen?

Weelderige wenkbrauwen zijn weer terug van weggeweest. Denk je dat deze look niet voor je is weggelegd? Think again, want verven maakt je wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere look. Denk bovendien eens aan alle tijd die je bespaart omdat je niet meer in de weer hoeft met wenkbrauwpotlood en -poeder. De verf houdt tot wel 6 weken, maar vervaagt naar verloop van tijd wel iets. Voor een intense look herhaal je je verfbeurt daarom regelmatig. In onze boutique kun je zelf de kleur uitzoeken die je het mooist vindt, of die het best bij je huids- en je haarkleur past. Onze spoecialist helpt je hier graag bij. En lig je toch in de stoel? Laat je wenkbrauwen dan meteen bijwerken, epileren of shapen. Zo is je gezicht in één bezoekje helemaal af.

Goed om te weten

Om je huid te beschermen wordt er vaseline op het gebied rondom de wenkbrauwen aangebracht.  Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wenkbrauwen. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wenkbrauwen je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?