Beauty Boutique

Epileren met touw

Lees meer

Gellak (Magnetics)

Lees meer

Hennabrows

Lees meer

Massages m/v

Lees meer

Wenkbrauwen verven

Lees meer

Wimpers verven

Lees meer

Epileren met touw ↑ omhoog

Epileren met touw (officieel Threading genaamd) is een oosterse en huidvriendelijke methode van gezichtsontharing en wenkbrauw shaping.

Al jaren wordt epileren met draad voor onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in de Arabische landen en het Midden Oosten, maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes.

Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit, zoals dit gebeurt bij andere ontharingsmethodes. Bij harsen of waxen wordt de huid opgerekt door hitte en kunnen er beschadigingen ontstaan. Hierdoor treedt er sneller rimpelvorming op. Epileren met draad is zeer hygiënisch, omdat er iedere keer een nieuw stukje draad word gebruikt. Ook is het 100% natuurlijk en worden er geen chemische middelen gebruikt.

Gellak (Magnetics) ↑ omhoog

Gellak van Magnetics draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak!

Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor gellak van Magnetics. Deze kent geen droogtijd, je kunt gelijk weer alles doen zonder dat je bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

Je favoriete Magnetics kleur blijft circa 2 weken perfect glanzend zitten en verstevigt je nagels en is eenvoudig door ons te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

Gellak van Magnetics is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.
In onze boutique wordt de behandeling altijd gecombineerd  met mini  manicure behandeling.

U heeft keuze uit een ruim assortiment Magnetics kleuren.

 

Voor de mensen met beschadigde nagels hebben wij Seal & Protect! Dit is een multifunctioneel product: het beschermt de natuurlijke nagel en hersteld zichtbaar beschadigde nagels.

Hennabrows ↑ omhoog

Aan dit gedeelte wordt nog gewerkt

Massages m/v ↑ omhoog

Kriebelmassage

Laat je kennismaken met een heel nieuw massageconcept uniek in Zwolle, namelijk de Kriebelmassage.

In tegenstelling tot de gekende massages, wordt bij kriebelmassages geen of amper druk uitgeoefend. Er wordt gewerkt met zachte en lichte aanrakingen. Zachte deugddoende strelingen die je intens laten genieten en tot rust komen. De aanrakingen bij een kriebelmassage gebeuren in de eerste plaats met de handen, de vingertoppen en de nagels, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van veertjes.

Deze massages zijn uitermate geschikt voor mensen met ASMR (Autonomous Sensory Meridian Respons).
De lichte aanrakingen zorgen voor een heel aangenaam gevoel dat vergelijkbaar is met een ASMR-tinteling en dit zelfs nog intenser.

Tijdens de kriebelmassage houd je jouw ondergoed gewoon aan. Olie komt er niet aan te pas.

(P.S. kriebelmassages zijn absoluut geen erotische massages!)

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij, deze speciaal ontwikkelde ontspanningsmassage.

Jouw lichaam wordt zachtjes gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Door de zachte wrijving met de olie wordt jouw huid aangenaam warm. De bloedcirculatie activeert en je spier- en weefselherstel verbetert.

Een cadeau voor je lichaam!

 

Wenkbrauwen verven ↑ omhoog

Het verven van je wenkbrauwen is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een beetje wenkbrauwpoeder genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heb je van nature geen volle wenkbrauwen? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wenkbrauwen voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wenkbrauwen ook een uitkomst voor mensen met lichte wenkbrauwhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien kun je voor deze behandeling bij ons in de beautysalon terecht en sta je vaak binnen dertig minuten al buiten met mooie, donkere wimpers en wenkbrauwen en een sprekende oogopslag.

Wat kun je verwachten van het verven van je wenkbrauwen?

Weelderige wenkbrauwen zijn weer terug van weggeweest. Denk je dat deze look niet voor je is weggelegd? Think again, want verven maakt je wenkbrauwhaartjes dikker en donkerder, wat zorgt voor een veel vollere look. Denk bovendien eens aan alle tijd die je bespaart omdat je niet meer in de weer hoeft met wenkbrauwpotlood en -poeder. De verf houdt tot wel 6 weken, maar vervaagt naar verloop van tijd wel iets. Voor een intense look herhaal je je verfbeurt daarom regelmatig. In onze boutique kun je zelf de kleur uitzoeken die je het mooist vindt, of die het best bij je huids- en je haarkleur past. Onze spoecialist helpt je hier graag bij. En lig je toch in de stoel? Laat je wenkbrauwen dan meteen bijwerken, epileren of shapen. Zo is je gezicht in één bezoekje helemaal af.

Goed om te weten

Om je huid te beschermen wordt er vaseline op het gebied rondom de wenkbrauwen aangebracht.  Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wenkbrauwen. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wenkbrauwen je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?

Wimpers verven ↑ omhoog

Het verven van je wimpers is de perfecte manier om je look met minimale inspanning te upgraden. Je hebt namelijk meteen een mooie, sprekende uitstraling zonder een spoortje make-up. En mag het ‘s avonds of naar dat feestje wel wat heftiger? Dan heb je aan een likje mascara genoeg om een smashing effect teweeg te brengen.

Heb je van nature geen weelderige wimpers? Of heb je geen zin meer om elke dag met je mascara aan de slag te gaan? Niet getreurd, want er is een simpele oplossing die je wimpers langer én voller doen lijken. Daarnaast is het verven van wimpers ook een uitkomst voor mensen met lichte wimperhaartjes of mensen die ‘s ochtends geen zin hebben om met make-up in de weer te gaan. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken. Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Ideaal! Bovendien kun je voor deze behandeling in onze beauty boutique terecht en sta je vaak binnen dertig minuten al buiten met mooie, donkere wimpers  en een sprekende oogopslag.

Goed om te weten

Om je huid te beschermen wordt er vaseline op het gebied rondom de wimpers aangebracht.  Na maximaal een half uur sta je weer buiten met prachtig gekleurde wimpers. Zeg dus maar dag tegen je blotebillengezicht, uitgelopen mascara en vervelende zwarte vlekken op je kussen. Ben je nog steeds niet overtuigd? Naast bovenstaande voordelen bespaart het verven van je wimpers je ook nog eens een hoop tijd en geld. Dus waar wacht je nog op?