Permanent / Watergolven

Het jaren 80 permanent is terug van weggeweest! Wij weten dankzij jarenlange ervaring alles af van het zetten van een permanent en geeft je graag een prachtige krullenbos.

Wat is een permanent?

Met een permanent maak je steil haar krullend. Dit is, zoals de naam al zegt, permanent. Voor een mooi lang resultaat is een goede verzorging van je permanent belangrijk. De stylisten van Diva’s Beauty boutique vertellen je daar graag alles over!

Hoe zet Diva’s Beauty boutique het permanent?

We pakken een pluk haar en draaien daar een roller omheen. Als alles erin zit, wordt er een permanentvloeistof op je haar aangebracht. Hiermee wordt de huidige steile structuur van je haar ‘verbroken’. Daarna gebruiken we een neutralisatievloeistof waarmee je haar nieuwe verbindingen vormt. Dat is dus de nieuwe gekrulde vorm. Het resultaat is een prachtige krullenbos!

Voor wie is een permanent geschikt?

Voor alle vrouwen met steil en halflang of lang haar. Je kiest zelf of je kleine krulletjes of juist wat dikkere, golvende krullen wilt, of iets daar tussenin. Natuurlijk adviseren wij je graag. We kijken met je mee naar de vorm van je gezicht, je stijl en je gewenste look. De ervaren experts van Diva’s Beauty boutique vertellen het je graag.