Opsteken

Laat je haar opsteken voor een bruiloft, feestje of zakelijke gelegenheid bij Diva’s Beauty boutique in Zwolle. Onze kapsters weten alles van het opsteken van haren en maken van jouw kapsel met veel plezier een waar kunstwerk.

Hoe kun je opsteken?

Opsteken kent veel verschillende vormen en kan met zowel kort haar als halflang of lang haar. De kapsters van Diva’s Beauty boutique kunnen je haar opsteken met een vlecht, met krullen, in een knot, half los en zo zijn er nog veel meer opties. Er is van alles mogelijk! Met opsteken ziet je kapsel er professioneel en prachtig uit. Ook voor mensen met dun haar is opsteken geschikt, we gebruiken dan extra haarlak of touperen je haar. Je loopt in ieder geval niet de deur uit voordat we het door jou gewenste kapsel hebben gecreëerd!

Wij luistert naar jouw wensen

Als je naar ons toekomt om je haren te laten opsteken, dan heb je vast al een plaatje in gedachten. De stylisten van Diva’s Beauty boutique luisteren naar je wensen, adviseren je over de mogelijkheden en gaan graag voor je aan de slag. Informeer in onze boutique voor de kosten en mogelijkheden.