Keratine behandeling

De keratine behandeling van Diva’s Beauty Boutique verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Ervaar het zelf bij Haarvisie.

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling van Diva’s Beauty Boutique.

Hoe zwak je haar ook is, de lichaamseigen stof keratine herstelt je haar van binnenuit en maakt droog, krullend, pluizig en weerbarstig haar weer zacht en handelbaar. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn verbluffend.

Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De Diva’s van Diva’s Beauty Boutique brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Keratine behandeling geschikt voor alle haar typen

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Haar dat zeer beschadigd is neemt geen keratine meer in het haar op helaas. De behandeling is daarom niet geschikt voor zeer beschadigd haar.

Keratine behandeling bij Diva’s Beauty Boutique

Diva’s beauty boutique biedt 1 specifieke keratine behandeling aan: Brazilicious Honey Therapy. De Brazilicious Honey Therapy behandeling is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt GEEN chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde vrij! De behandeling duurt tussen de 1 á 2 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat we even lang nodig hebben als voor kort haar en andersom. We passen de prijs dus aan op de duur van de behandeling.
De stappen bij de keratine behandeling zijn als volgt.

  • Het haar wordt gewassen met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haar schubben voor de keratine.
  • Het haar wordt handdoek droog gemaakt.
  • De keratine wordt pluk voor pluk aangebracht.
  • Na minimaal 30 minuten, wordt de overige keratine uit het haar gespoeld.
  • Vervolgens wordt het haar geföhnd, getangd en eventueel geknipt.
  • De behandeling is klaar en je kunt het prachtige resultaat in de spiegel bewonderen.