Balayage

Wat is balayage precies?

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.
De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Hoe verzorg ik balayage?

Om je haarkleur zo lang mogelijk mooi te houden raden wij aan je haar tussen de 8 en 10 weken bij te laten werken. Een voordeel van de subtiele kleuring is dat er niet snel uitgroei te zien is, je kunt dus ook wat minder vaak naar de kapper gaan. We adviseren je om thuis gebruik te maken van een shampoo speciaal voor gekleurd haar, zodat je zolang mogelijk plezier hebt van je stralende lokken!

Ben jij geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd geraakt? En toe aan een mooi balayage kapsel? Kom naar onze salons en laat je adviseren of maak online een afspraak.