Haar Boutique

Balayage

Lees meer

Blonderen en Ontkleuren

Lees meer

Haarkleuren

Lees meer

Keratine behandeling

Lees meer

Knippen

Lees meer

Natuurtinten

Lees meer

Olaplex behandeling

Lees meer

Opsteken

Lees meer

Permanent / Watergolven

Lees meer

Balayage ↑ omhoog

Wat is balayage precies?

Balayage geeft je look een sunkissed effect. Dit komt doordat de kleur wordt aangebracht op de oppervlakte van je haar. Dit geeft als resultaat dat je coupe subtiele lichtere delen in de lengtes bevat. Met de balayagetechniek wordt er subtiel gewerkt met verschillende kleuren. Het resulteert zich hierdoor in een subtiel ombre effect in de vorm van highlights. Balayage ziet er heel natuurlijk uit en je hoeft je niet meer druk te maken over uitgroei.
De kleurtechniek kan zowel bij bruin, zwart, blond en rood haar worden toegepast. Tevens staat balayage bij elke haarlengte mooi. Daarnaast ziet je haar met balayage er veel minder geverfd dan bij highlights. Dit komt doordat alle tinten die in je haar worden gezet perfect in elkaar overlopen.

Hoe verzorg ik balayage?

Om je haarkleur zo lang mogelijk mooi te houden raden wij aan je haar tussen de 8 en 10 weken bij te laten werken. Een voordeel van de subtiele kleuring is dat er niet snel uitgroei te zien is, je kunt dus ook wat minder vaak naar de kapper gaan. We adviseren je om thuis gebruik te maken van een shampoo speciaal voor gekleurd haar, zodat je zolang mogelijk plezier hebt van je stralende lokken!

Ben jij geïnspireerd?

Ben jij geïnspireerd geraakt? En toe aan een mooi balayage kapsel? Kom naar onze salons en laat je adviseren of maak online een afspraak.

Blonderen en Ontkleuren ↑ omhoog

Ontkleuren, blonderen, oplichten.. allemaal termen die gebruikt worden om warme tinten uit je haar te onttrekken. Regelmatig krijgen wij de vraag wat het ontkleuren van je haar nu eigenlijk doet met je haar, jouw stylisten van Diva’s Beauty boutique leggen het graag uit!

Ontkleuren

Wie van donker naar licht haar wil, zal zijn/haar lokken moeten laten ontkleuren. Punt. Als je met een beige stift op een zwart blaadje papier wil kleuren, zal je immers ook niets zien toch?! De kleurpigmenten zullen uit je haar gehaald moeten worden om ervoor te zorgen dat de verf vervolgens goed pakt.

Kleurpigmenten

Al het haar heeft verschillende kleurpigmenten in zich die tijdens het oplichten van het haar naar boven komen. Stel je wil hoogblond haar, dan geldt de regel; hoe donkerder je eigen natuurtint, hoe meer oranje- en geel pigmenten er naar bovenkomen. En deze pigmenten zullen moeten worden geëlimineerd om tot je wenskleur te komen.

Kan ik mijn haar laten ontkleuren?

De keuze om wel of niet te blonderen is geheel afhankelijk van de porositeit van het haar en hoe donker je eigen natuurtint is. Het zou mogelijk kunnen zijn om middels een permanente kleuring gemakkelijk je eigen kleurhoogte en -pigmenten om te zetten naar je wenskleur, waardoor ontkleuren dus niet nodig is. Maar als je haar te donker is en teveel oranje- en geelpigmenten bevat, dan is dit helaas niet haalbaar: je haar zal ontkleurd moeten worden. Waar je rekening mee dient te houden, is dat ontkleuren een minder milde behandeling is dan permanente kleuring. Je haar zal na deze behandeling dan ook kleurloos zijn en geen kleurkarakter meer hebben. Het voordeel hiervan is dan wel weer dat je de mogelijkheid hebt om je haar in te kleuren naar diverse kleurkarakters.
Wil jij graag van donker naar licht haar? Loop bij onze boutique binnen voor gratis en vrijblijvend advies. Het is in ieder geval altijd belangrijk om samen met je kapsters te bepalen wat wel en niet mogelijk is.

Haarkleuren ↑ omhoog

De do’s & dont’s van het haarkleuren

In de salon krijgen wij vaak vragen over (zelf) haar kleuren. Haar kleuren is een vak apart en zeker een specialisme waar je een goede opleiding voor nodig hebt om het goed te kunnen doen. Het is niet alleen maar een kwestie van een kleurtje kiezen, er in smeren en voilà!

Zelf je haar kleuren zullen wij als kapper altijd afraden.

Niemand wil een haarkleur die in de punten donkerder is dan bij de aanzet. Bovendien komt het zeer onnatuurlijk over en haalt het je uiterlijk niet echt op. Of een uitgedroogde verkeerde blondering, waardoor je haar geel is als stro, maar er ook zo uitziet. Overigens zijn de thuiskleuringen niet echt haarvriendelijk en bevatten veel metalen waardoor een verandering van kleur echt heel moeilijk is met alle gevolgen van dien waarvan de oplossing niet bij de drogist ligt maar wat uren aan tijd en geld gaat kosten bij de kleurspecialist ‘de kapper’. En ook wij zijn dan aan limits gebonden. We mogen dan wel kleurspecialist zijn maar toveren was geen onderdeel van onze opleiding. Dit zijn dus de echte ‘don’ts’.

Maar wat zijn dan de do’s?

Wat kan je het beste doen om een mooie kleur te kiezen?
Begin eerst met wat plaatjes te verzamelen van kleuren die je mooi vindt.
Ga hiermee naar je kapper en overleg wat het beste bij je zal passen. Dit hangt van vele factoren af. Past de kleur bij je? Wat is de geschiedenis van je haar? Wees hier altijd eerlijk over, want uiteindelijk komen we alles tegen tijdens het kleuren en is het alleen maar in je voordeel als wij weten dat het bijvoorbeeld al 2x blond en 3x bruin is geweest. Uiteindelijk wil je je haar op je hoofd mee naar huis nemen en niet in een zakje. En op groene punten zit je ook niet te wachten.
Wat heb je er voor over om de kleur optimaal mooi te houden en hoeveel tijd en geld wil/kan je er zelf aan besteden om dit te bereiken? Bespreek dit goed met je kapper, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Veel werk en tijd betekend ook een prijskaartje. Alles wat in het winkelmandje gaat moet nou eenmaal afgerekend worden. Ga je voor een uitgebreide Balayage of vindt je 10 highlights ook al heel mooi? Er is altijd een keus naar jou budget.
Een mooie blijvende kleur en glanzend haar heeft ook thuisonderhoud nodig. De kapper kan jou hierin goed adviseren welke producten je nodig hebt. Ga hier niet in beknibbelen, want neem maar van mij aan dat er heel veel verschil in een drogisterijproduct of in een kappersproduct zit. Dit is zeker van invloed op de kwaliteit en kleur van je haar. Eenmaal een goede kleur + een goed product en je wilt nooit meer anders.
Het wordt tijd dat we ons haar meer als aankleding gaan zien. We willen er allemaal mooi en verzorgd uitzien, maar wees eens eerlijk.. Je kan nog zoveel mooie kleding kopen en aantrekken, maar je haar draag je elke dag.

Keratine behandeling ↑ omhoog

De keratine behandeling van Diva’s Beauty Boutique verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en minder pluizig kapsel. Ervaar het zelf bij Haarvisie.

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden. Waar vind je de tijd om het te verzorgen, als je al zo druk bent met je werk, gezin en privéleven? Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling van Diva’s Beauty Boutique.

Hoe zwak je haar ook is, de lichaamseigen stof keratine herstelt je haar van binnenuit en maakt droog, krullend, pluizig en weerbarstig haar weer zacht en handelbaar. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn verbluffend.

Wat is een keratine behandeling?

Keratine is een lichaamseigen bouwstof, die er onder andere voor zorgt dat je nagels sterk zijn. Je haar bestaat voor zo’n 88% uit keratine. Behandel en verzorg jij je haar intensief, dan neemt het proteïne-gehalte in jouw haar af. Je haar wordt zwakker, breekt eerder af en gaat vaak pluizen.

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. De Diva’s van Diva’s Beauty Boutique brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.

Keratine behandeling geschikt voor alle haar typen

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in internationale kapsalons. Dat is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij elk haartype. Haar dat zeer beschadigd is neemt geen keratine meer in het haar op helaas. De behandeling is daarom niet geschikt voor zeer beschadigd haar.

Keratine behandeling bij Diva’s Beauty Boutique

Diva’s beauty boutique biedt 1 specifieke keratine behandeling aan: Brazilicious Honey Therapy. De Brazilicious Honey Therapy behandeling is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt GEEN chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde vrij! De behandeling duurt tussen de 1 á 2 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. Wanneer halflang haar bijvoorbeeld heel erg fijn is, kan het zo zijn dat we even lang nodig hebben als voor kort haar en andersom. We passen de prijs dus aan op de duur van de behandeling.
De stappen bij de keratine behandeling zijn als volgt.

  • Het haar wordt gewassen met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haar schubben voor de keratine.
  • Het haar wordt handdoek droog gemaakt.
  • De keratine wordt pluk voor pluk aangebracht.
  • Na minimaal 30 minuten, wordt de overige keratine uit het haar gespoeld.
  • Vervolgens wordt het haar geföhnd, getangd en eventueel geknipt.
  • De behandeling is klaar en je kunt het prachtige resultaat in de spiegel bewonderen.

Knippen ↑ omhoog

Stap binnen bij Diva’s Beauty Boutique en ervaar hoe een kappersbehandeling moet zijn! Jouw persoonlijkheid staat hier centraal. Geen mens is per slot van rekening hetzelfde. De boutique is gelegen aan de rand van Zwolle en bestaat al 10 jaar. Je bent hier altijd welkom voor een kappersbehandeling, een goed gesprek en een heerlijke kop koffie met wat lekkers.

Diva’s Beauty Boutique is niet zomaar een salon. Hier wordt alle tijd voor je genomen. Hier krijg je geen traditionele kappersbehandeling, maar advies op maat. Je kunt echt even jezelf zijn en tot jezelf komen. Bovendien wordt er alleen gewerkt met de exclusieve haarverzorgingsproducten van Redken

Natuurtinten ↑ omhoog

Het overgrote deel van onze klanten verft het haar. Wist jij dat meer dan de helft van alle haarkleuren niet bij jou passen? Vraag jij je af welke haarkleur dan wel bij je past? Het antwoord is simpel: jouw eigen haarkleur. Misschien vind jij jouw haarkleur net wat saai of wil je wel eens wat variatie.

Het is jammer genoeg niet zo dat een haarkleur die jij mooi vindt ook vanzelfsprekend bij jou past. Meer dan de helft van alle haarkleuren zal zelfs vloeken. Hoe weet je dan welke haarkleuren je wel en welke je juist beter niet kunt kiezen? Dat kunnen wij jou vertellen.

Ben je een uitgesproken warm of koel kleurtype? Dan kun je ook het beste ook voor een bijpassende haarkleur gaan. Neem je als warm kleurtype een koele haarkleur of andersom? Dan zal deze kleur niet bij je natuurlijke kleuring harmoniëren. Een haarkleur die niet bij je past kan je er flets, bleek, grauw, gelig of soms zelfs ziek uit laten zien!

Bij het kiezen van een juiste haarkleur is het belangrijkste om te bepalen of je een overwegend warm, koel, gedempt, helder, licht of donker kleurtype bent.

Het is het belangrijk om uit te gaan van je natuurlijke haarkleur.

Wanneer je dicht bij je natuurlijke haarkleur in de buurt blijft kan er eigenlijk niet zo veel mis gaan. Je kunt natuurlijk wel een klein beetje schuiven met kleuren. Hiermee bedoel ik dat je een beetje lichter, donkerder, koeler of warmer kunt gaan dan de kleur die je van nature hebt. Hoe groter de stappen zijn die je maakt, hoe groter het risico op teleurstellingen.

Word je inmiddels grijs en wil je je haar om die reden kleuren?

Onthoud dan dat je een niet te donkere kleur moet nemen. Dit komt doordat je zelf nu ook zachter van kleuring wordt. Een te donkere haarkleur zal je nu onnodig hard maken. Bedenk ook dat een kleurspoeling niet op jouw grijze haar zal ‘pakken’. Je moet nu kiezen voor haarverf (ook wel een permanente kleuring genoemd).
Ook is het belangrijk om te letten op het donker/licht contrast wat je van nature in je uiterlijk hebt. Blijf in de buurt van je natuurlijk donker/licht contrast, dan zit je altijd goed. Iemand die heel licht van kleur is zal niet echt mooi staan in zwart haar.

Kleuren is tegenwoordig vaak niet slecht meer voor het haar

Veel mensen denken dat het kleuren en verven van je haar erg slecht is. Tegenwoordig is dit in veel mindere mate zo dan vroeger, omdat er in de nieuwe producten om haren te verven meestal verschillende soorten ingrediënten zitten die het haar beschermen tegen de werking van bijvoorbeeld waterstofperoxide.
Risico’s bij haar verven Wanneer er voor wordt gekozen om het haar te verven, bestaat er altijd het risico op een ongewenst resultaat. Er kan bijvoorbeeld een andere kleur ontstaan dan je voor ogen had. Daarnaast bestaat er ook de kans dat er een allergische reactie ontstaat. Lees daarom altijd goed de bijsluiter, om een idee te krijgen van de risico’s bij het verven van je haar.
Gekleurd of geverfd haar behoeft extra verzorging Bij gekleurd of geverfd haar is het extra belangrijk dat dit goed verzorgd wordt, zodat de haar zijn glans behoudt en de kleur in het haar zo mooi mogelijk blijft.
• Na elke wasbeurt moet er een crèmespoeling of conditioner worden gebruikt voor gekleurd haar.
• Kam of borstel het haar niet te lang en te ruw.
• Gebruik een speciale shampoo voor gekleurd haar.
• Spoel de shampoo uit met lauw water.
• Voorkom overmatig gebruik van de föhn.
• Bescherm je haarkleur tegen de zon (door een hoed te dragen of een speciale spray te gebruiken), onder invloed van zonlicht verandert je haarkleur.

Wij werken in onze salon met het top merk Redken. Van alle merken die wij getest hebben, kwam Redken het beste uit de test en wij zijn hier dan ook super enthousiast over!
Wij zullen deze producten ook aan onze klanten aanraden.

Olaplex behandeling ↑ omhoog

WAT IS OLAPLEX?

Heb je last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen?  Bij Diva’s Beauty Boutique werken we met Olaplex, hét product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren! Hoe je dit wondermiddel gebruikt? Wij leggen het aan je uit in vijf handige stappen!

WANNEER HEB JE OLAPLEX NODIG?

Misschien herken je dit wel: als gevolg van chemische behandelingen, zoals het kleuren en permanenten van je haar, voelt je haar droog aan en breekt het sneller af dan voorheen. Andere boosdoeners die beschadigd haar kunnen veroorzaken zijn het gebruik van hete stylingtools óf overmatige blootstelling aan uv-straling door de zon en invloeden van chloor-en zoutwater. Pluizig, dof, glansloos en droog haar zijn hiervan het gevolg. Kies er daarom voor om je lokken te voorzien van een super healthy boost met Olaplex!

WAT DOET OLAPLEX?

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is. Een ander groot voordeel van Olaplex is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten. Olaplex bevat daarbij ook nog eens geen siliconen, geen phtalaten, geen oliën en polymeren. Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.

Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:

  1. Als toevoeging aan je kleurbehandeling: hiermee voorkom je dat de verf je haar beschadigd tijdens het kleuren.
  2. Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en te herstellen.

IN VIJF STAPPEN NAAR STRALEND EN GEZOND HAAR.

Bij ons in de boutique:

Stap 1. Begin het herstellen. Een intense en herstellende verzorging met Olaplex begint allemaal in onze boutique. Allereerst word je haar vochtig gemaakt en de Olaplex nr.1 wordt aangebracht en verdeeld over heel het haar. Deze verzorging zal zo’n vijf minuten goed intrekken om zo het haar voor te bereiden op stap nummer 2.

Stap 2. Versterk het haar.  Zonder het uit te spoelen zal door de stylist de Olaplex nr.2 worden aangebracht in het haar. Deze stap zorgt dat het herstelproces echt op gang komt en moet langer inwerken, zo’n twintig minuten. Hierna zal het haar worden gewassen en ingesloten met een masker of conditioner waarna het zal worden gedroogd in de boutique.

Thuis:

Stap 3. Duurzame bescherming thuis. De Olaplex nr3, de Hair Protector, gebruik je ongeveer 1x per week thuis. Dit product zorgt ervoor dat je haar ook na de behandeling zijn kracht behoudt en dat je kleur langer mooi zal blijven. Verdeel Olaplex nr.3 op handdoekdroog haar en laat zo’n twintig minuten intrekken. Is je haar extreem beschadigd? Laat het dan extra lang intrekken door het bijvoorbeeld ’s nachts in je haar te laten zitten. Na deze verzorging was je je haar zoals je gewend bent en voor het beste resultaat kies je voor de Olaplex shampoo en conditioner.

Stap 4. Onderhoudende shampoo. Deze shampoo herstelt je haar tijdens het wassen en brengt het weer terug naar zijn natuurlijke staat door een infuus van vocht en proteïnen, Je kunt de shampoo dagelijks gebruiken en in het bijzonder na het gebruik van de nr.3 Hair Perfector. Masseer het product goed in en laat het even intrekken, spoel het vervolgens goed uit en maak de behandeling af met de laatste stap.

Stap 5. Verzorgende conditioner. De Olaplex nr.5 conditioner herstelt en verzorgd je haar zonder het zwaar te maken. Dit is de laatste stap naar glanzend en gezond haar en is geschikt voor alle haartypes. Breng een royale hoeveelheid aan en laat dit goed intrekken (ongeveer 3 minuten) van de aanzet tot in de punten.

Stap 6. Leave-in conditioner. De Olaplex nr.6 is een leave-in treatment en styling crème dat zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur en niet alleen voor gekleurd haar. De styling crème hydrateert het haar en beschermt het effectief tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waardoor de crème het haar een gezonder en sterker uiterlijk geeft, vooral gekleurd en beschadigt haar. De bond smoother  bevat geen sulfaten, parabenen, ftalaten en gluten. Het is 100% veganistich en het is niet op dieren getest. Geschikt voor alle haartypes inclusief krullend haar.

Stap 7. Bonding oil  De Olaplex No.7 Bonding Oil is stap zeven uit het Olaplex stappensysteem. De Bonding Oil zorgt ervoor dat het beschadigde haar en de gespleten haarpunten herstelt worden. Deze olie is speciaal ontwikkeld met de orginele Olaplex ingrediënten. Deze heerlijke leave-in olie is geschikt voor alle haartypes. maar zal het beschadigde haar op de beste manier herstellen. De Bonding Oil kan gebruikt worden in combinatie met warmte stylingtools, want de olie beschermt het haar tot 230 ° C Het fijne is dat het ook te gebruiken is om het haar te stylen op de gewenste manier.

Opsteken ↑ omhoog

Laat je haar opsteken voor een bruiloft, feestje of zakelijke gelegenheid bij Diva’s Beauty boutique in Zwolle. Onze kapsters weten alles van het opsteken van haren en maken van jouw kapsel met veel plezier een waar kunstwerk.

Hoe kun je opsteken?

Opsteken kent veel verschillende vormen en kan met zowel kort haar als halflang of lang haar. De kapsters van Diva’s Beauty boutique kunnen je haar opsteken met een vlecht, met krullen, in een knot, half los en zo zijn er nog veel meer opties. Er is van alles mogelijk! Met opsteken ziet je kapsel er professioneel en prachtig uit. Ook voor mensen met dun haar is opsteken geschikt, we gebruiken dan extra haarlak of touperen je haar. Je loopt in ieder geval niet de deur uit voordat we het door jou gewenste kapsel hebben gecreëerd!

Wij luistert naar jouw wensen

Als je naar ons toekomt om je haren te laten opsteken, dan heb je vast al een plaatje in gedachten. De stylisten van Diva’s Beauty boutique luisteren naar je wensen, adviseren je over de mogelijkheden en gaan graag voor je aan de slag. Informeer in onze boutique voor de kosten en mogelijkheden.

Permanent / Watergolven ↑ omhoog

Het jaren 80 permanent is terug van weggeweest! Wij weten dankzij jarenlange ervaring alles af van het zetten van een permanent en geeft je graag een prachtige krullenbos.

Wat is een permanent?

Met een permanent maak je steil haar krullend. Dit is, zoals de naam al zegt, permanent. Voor een mooi lang resultaat is een goede verzorging van je permanent belangrijk. De stylisten van Diva’s Beauty boutique vertellen je daar graag alles over!

Hoe zet Diva’s Beauty boutique het permanent?

We pakken een pluk haar en draaien daar een roller omheen. Als alles erin zit, wordt er een permanentvloeistof op je haar aangebracht. Hiermee wordt de huidige steile structuur van je haar ‘verbroken’. Daarna gebruiken we een neutralisatievloeistof waarmee je haar nieuwe verbindingen vormt. Dat is dus de nieuwe gekrulde vorm. Het resultaat is een prachtige krullenbos!

Voor wie is een permanent geschikt?

Voor alle vrouwen met steil en halflang of lang haar. Je kiest zelf of je kleine krulletjes of juist wat dikkere, golvende krullen wilt, of iets daar tussenin. Natuurlijk adviseren wij je graag. We kijken met je mee naar de vorm van je gezicht, je stijl en je gewenste look. De ervaren experts van Diva’s Beauty boutique vertellen het je graag.